Mijn missie

Maak impact vanuit de verbinding

Jouw leiderschap, succes en groei? Dat komt van binnenuit. Het is mijn missie om zelfbewuste leiders en ondernemers uit te dagen om de transformerende stap naar de ‘nieuwe’ leider in zichzelf te zetten zodat krachtig leiderschap uitdragen en op hun ware plek gaan staan! 

Alleen met stabiele en zelfverzekerde leiders die niet alleen vanuit hun hoofd maar óók vanuit hun hart, ziel en lichaam werken, kunnen we een wereldwijde transformatie in gang zetten! 

Mijn VISIE

 Jouw ware plek innemen komt van binnenuit

We leven in een tijd met onnoemelijk veel mogelijkheden en uitdagingen. De constante veranderingen en de druk om te presteren neemt steeds meer toe. Hierdoor verliezen leiders, highlevel professionals en ondernemers zichzelf uit het oog, ze raken verwijderd van wie ze werkelijk zijn én van wat ze willen uitdragen. 

Tijden veranderen en we worden uitgedaagd een andere invulling te geven aan ons leiderschap. Hoe? Door anders te kijken én anders te doen. De vraag is: ben je er klaar voor?

Mijn verhaal

Ik ben Lyanne Vos. Ik ben gedreven, nieuwsgierig, oprecht, betrokken, ambitieus, doelgericht. Volgens mijn klanten hard en zacht tegelijk. 

Als leiderschapscoach en trainer voor zelfbewuste leiders en leiders to be is het mijn missie om hen weer in verbinding met zichzelf te brengen zodat zij vol zelfvertrouwen krachtig leiderschap uitdragen.

Deze tijd vraagt om nieuwe leiders. Leiders met persoonlijkheid en visie. Geen autoritair leiderschap, maar leiderschap vanuit verbinding. 

Als coach en trainer ben ik uitdagend, spiegelend en soms confronterend. Dit om je aan te moedigen om uit je comfortzone te stappen want daar zit je groei.

In de afgelopen jaren heb ik mij beziggehouden met embodied leadership, krachtig profileren en positioneren en intuïtieve coaching. Ik geloof in de kracht van deze elementen samen. 

Daarom werk ik in mijn programma’s, trainingen en coaching vanuit het hart, lijf en hoofd om het onbewuste bewust te maken zodat je vanuit verbinding met jezelf, je leiderschapskwaliteiten gaat omarmen en dit krachtig gaat uitdragen.

“You only can make an impact if you know who you truly are!”

Af en toe werk ik ook samen met mijn team. Je zult ze regelmatig kunnen tegenkomen in een van mijn programma’s.

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Laat het mij weten.

Trainingen en opleidingen: 

Master Communicatiewetenschap (cum laude), De Nieuwe Coachingsopleiding (intuïtief coachen), Embodied Leadership, NLP, Neuroleiderschap, Persoonlijke Ontwikkeling Jong Management Talent, PRI online course

Team

Simone Rayer
Sandra Borg
Sanne van der Velden