lees meer

Aniek is coach, motivational speaker en schrijfster. Ze leert vrouwen hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen en hoe zij hun leven opnieuw kunnen inrichten zodat zij meer meer balans, energie en geluk ervaren. 

Samen met Aniek ben ik bezig geweest om haar positionering een 'nieuwe boost' te geven. In de zomer van 2018 kwam Aniek naar mij toe. Ze is enorm succesvol maar ze voelde dat  ze nog niet alles uit haar bedrijf haalde. Haar positionering sloot niet meer aan bij wie ze was. We hebben haar positionering  geformuleerd aan de hand van een merkmanifest om vervolgens samen met  mijn team te vertalen naar een gloednieuwe beeldbank.

Aniek Jonckers - Brand
Puur Power

case studie

lees meer

Saskia is eventmanager voor ondernemers op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. Ze ontzorgt en ondersteunt ondernemers om van hun events een onvergetelijke ervaring te maken. 

Saskia is een 'powerhouse' die enorm betrokken is bij haar klanten. Toen Saskia bij mij aanklopte was zij nog zoekende wat ze precies wilde doen. Ze wist dat ze iets met events wilde doen, maar hoe precies en wat dat wist zij niet. Samen zijn wij aan de slag gegaan om te ontdekken wat haar uniek maakt en dit te vertalen naar haar personal brand! 

Saskia Fun
Funtastic event Management

case studie