Wat zou het voor je betekenen als JIJ...

* bewezen methoden en strategieën leert om jezelf krachtig te positioneren zodat jij jouw zichtbaarheid en impact kunt vergroten?

* precies weet hoe jij moeiteloos je klanten of promoties kunt aantrekken zonder keihard te hoeven leuren? 

* gevraagd wordt om te spreken of om te werken aan jouw droomklussen omdat jouw klanten, partners of opdrachtgevers jou als de go to expert in de markt zien?

dat ben ik!

Dit programma is bedoeld voor:

freelancers of ZZP'ers die zichzelf tot leider in de markt willen positioneren maar nog niet weten hoe!

ervaren ondernemers die zichzelf rebranden omdat ze zijn gegroeid of een andere richting op willen.

coaches en consultants die net zijn begonnen en zichzelf als de next leader willen positioneren binnen hun vakgebied zodat zij hun events en online programma's makkelijker kunnen verkopen.

gedreven talenten die van een reguliere baan naar een goed draaiende business willen gaan.

ambitieuze newbies die klaar zijn om de markt te veroveren met hun talenten, kwaliteiten en hun missie!

Voor wie?

Ja, ik ben er klaar voor

Na dit programma...

1. POSITIONEER JIJ JEZELF ALS EEN NIEUWE LEIDER IN DE MARKT
Jij kunt duidelijk uitleggen wie jij bent, waarvoor je staat en wat je boodschap is. Je weet hoe jij jezelf krachtig positioneert en presenteert. Mensen willen graag met jou werken omdat jij de go to expert bent in jouw vakgebied!

2. VERGROOT JE JE ZICHTBAARHEID EN IMPACT
Je vergroot moeiteloos jouw impact en zichtbaarheid waardoor je sneller gevraagd wordt om te spreken of jouw mening te geven als expert!

3. HEB JIJ EEN DUIDELIJKE VISIE ONTWIKKELD
Het blijft niet meer stil op social media. Je hebt een duidelijke boodschap ontwikkeld die past bij wie jij bent en de klanten die jij wilt aantrekken. Hierdoor bouw je aan een consistent en een betrouwbare relatie. Deze is nodig om succesvol te worden in je business.

4. FOCUS, VISIE EN STRATEGIE VOOR DE LANGERE TERMIJN
Jij kunt daadkrachtige keuzes maken zonder te twijfelen. Je weet waar jij naar toe gaat, wat je plek is en welke stappen jij moet maken. Je kunt makkelijker onderscheid maken wat belangrijk is voor jezelf en je merk!

5. MAAK JIJ EEN ONWEERSTAANBARE INDRUK
Jij weet hoe jij jezelf zowel online als offline moet presenteren. De binnen- en buitenkant kloppen met elkaar. Hierdoor laat jij een onweerstaanbare indruk achter bij je klant en publiek. Er is geen twijfel meer om niet met jou te werken.

6. HOU JIJ MEER TIJD, ENERGIE EN INKOMEN OVER
Door de juiste positionering weten klanten en opdrachtgevers je te vinden. Hierdoor hoef jij minder aan jouw sales te doen. Je houdt meer tijd over om te werken aan je expertise zodat jij de allerbeste blijft in je vak.

In deze leeromgeving staan alle modules, masterclasses en business lessen. Nieuwe updates worden in deze academie doorgevoerd zodat nieuwe informatie en ontwikkelingen op het gebied van personal branding en innerlijk leiderschap altijd toegankelijk en beschikbaar is.

LIFE TIME TOEGANG TOT DE ACADEMIE

Yess, ik meld mij aan!

Een

Twee

extra masterclasses van gastexperts

Super trots ben ik op mijn team van experts waar ik regelmatig mee samenwerk. Ze zijn de beste in hun vak. Speciaal voor dit programma hebben zij masterclasses opgenomen die je nieuwe inzichten, kennis en inspiratie biedt zodat jij het beste uit jezelf haalt. In de toekomst worden er nog meer masterclasses gedeeld waar jij onbeperkt toegang tot hebt!

"Ik heb bij Lyanne Your Personal Brand training gevolgd om mijn bedrijf sterker neer te kunnen zetten als merk. De enorme bult aan kennis en tips hebben ervoor gezorgd dat ik duidelijk weet waarom ik doe wat ik doe en hoe ik dat naar buiten kan brengen.

Van missie tot visie naar brandstory, alles staat strak. Hierdoor kloppen mijn teksten op de website en weet ik hoe ik het beste naar mijn klant kan communiceren. 

Met als resultaat verdubbeling van mijn websitebezoekers en aanvragen."

Stephanie van Ballegooien

Yess, ik meld mij aan!

"Ik heb de training Your Personal Brand van Lyanne gevolgd. En ik kan deze elke ondernemer aanraden! Het is echt zo waardevol!

Door de verschillende opdrachten, video's in de modules heb ik echt inzicht gekregen in wat mij drijft en hoe ik dit het beste kan uitdragen. Dit programma gaat verder dan alleen personal branding. 

Mijn brand staat! Het past bij mij en ik ben super trots. Zo heb ik in een maand tijd drie nieuwe opdrachten erbij gekregen en dit terwijl ik nog maar 1 opdracht maanden geleden heb gehad. Thanks Lyanne"

Lin Janssen

ANNEMIEK TIJHOF- VAN DEN HEUVEL

"Wauw, wat was het ontzettend fijn om deel te nemen aan dit programma. Lyanne haar passie, uitstraling en enthousiasme waren voor mij de trigger. Ik weet dat Lyanne ook direct en spiegelend kan zijn. Een mooie combinatie die ik zocht in een coach op het gebied van personal branding en positionering. Lyanne ziet meer dan de meeste coaches. 

Het was een bijzonder proces want ik was mijn focus kwijt. Hersenspinsels, vage concepten en niet weten wat ik moest doen. De opbouw van dit programma zorgde ervoor dat ik stap voor stap mijn merk kon opbouwen. Het mooie aan dit programma, het is verdiepend en super concreet. Na een paar oefeningen kon ik dit al gelijk implementeren. 

 Ik weet nu goed wie ik ben, waarvoor ik sta en wat ik uit wil dragen!"

successtories

Yess, ik meld mij aan!

A leader brand comes from inside. Wil jij jezelf krachtig positioneren dan moet jij eerst goed in staat zijn om jouw drijfveren, kernwaarden in kaart te brengen.

 In deze module duiken we in wat jou jouw maakt, hoe anderen jou zien en wat je belemmerende overtuigingen kunnen zijn om je leiderschapspositie te pakken zodat jij ze kan ombuigen.

AUTHENTICITY, MINDSET & SELFEMPOWERMENT

twee

Jij bent briljant! Wat maakt je uniek en onderscheidend? Welke talenten en kernkwaliteiten bezit je?

In deze module ontdekken we wat jouw krachtig en anders maakt Kun jij al goed verwoorden waarom jij de expert bent? Je leert onder andere jouw missie en visie scherp te formuleren. Het startpunt van jou als leider in je vakgebied.

AMPLIFYING YOUR BRILLIANCE

een

Drie

DISCOVER YOUR MESSAGE

Zonder een duidelijke boodschap of visie ben jij nergens. Leiders hebben een heldere visie nodig.

In deze module leer jij hoe je krachtig jouw merkverhaal opbouwt. Hoe vertaal jij jouw visie in een jouw persoonlijke verhaal. Daarnaast leer jij een personal mission statement schrijven zodat het publiek in een oogopslag ziet of jij diegene bent die zij zoeken!

Jouw publiek bepaalt uiteindelijk jouw waarde. Je kunt een geweldig merk hebben staan maar als jij geen aansluiting kunt vinden bij je publiek dan kun je niet succesvol zijn.

In deze module leer ik je hoe jij de taal van je publiek ontdekt, hoe je ze kan vinden en hoe jij een blijvende positieve indruk achterlaat.

Positioning Your brand

Vijf

Yess, ik meld mij aan!

Zonder de juiste beelden word je boodschap minder waard. Je foto's en beeldmateriaal moeten ondersteunend zijn aan je boodschap. Zo maak jij een krachtige indruk.

In deze module leg ik je uit onder andere uit hoe je van je visie naar een authentiek sterk merk gaat. Hoe jij  erachter komt welke beelden jij nodig heb en welke visuele strategie jij kunt inzetten om je boodschap te ondersteunen.

brandstyling

Vier

Zes

Jouw Publiek

Hoe maak jij van jezelf een authentiek merk? Hoe ga jij je positioneren in de markt zodat jij opvalt tussen al je concullega's?

In deze module leer ik je de verschillende manieren van positioneren, wat jouw merkpersoonlijkheid is, welke merkwaarden en merktagline jij gebruikt om op te vallen in jouw branche.

Inhoud

Zeven

Jouw merk staat als een huis maar hoe vergroot jij je impact? Wat doe jij met social media? Hoe maak je pakkende content? Welke social media kanalen ga jij gebruiken? Welke thematieken bespreek jij? En wat te doen met media?

In deze module krijg jij meer inzicht hoe jij jezelf het beste 'online' kunt brengen. Hoe jij media en PR kunt inzetten om je verhaal te verspreiden en hoe jij een personal brand kit opstelt. 

Create Impact

Past jouw kleding bij je boodschap? De juiste outfit passend bij jou als persoon en waar je voor staat wordt vaak zo onderschat bij het krachtig positioneren en presenteren van jezelf. Weet jij welke kleuren je doen laten stralen, energie geven en je persoonlijkheid versterken?

 Jij bent je visitekaartje! Onderdeel van je brand. De tijd nemen om je uitstraling eens heel even onder de loep te nemen is heel waardevol! Én attitude changing :) Fashion is fun!

NATHALIE BHAROS, STYLING & PRESENTATRICE

MASTERCLASS 
'FIND YOUR PERSONAL STYLE'

EXtra Masterclasses Gastsprekers

Hoe zorg jij voor een frisse en professionele uitstraling? Hoe wil jij je zelf neerzetten? is dat zakelijk, spontaan, sportief of juist glamorous? Met de juiste make-up kan je elke look creëren die jij graag wilt en die bij jou past. 

Vind je het moeilijk om de juiste look te vinden? In deze masterclass laat ik je de kracht van make-up zien en hoe het jouw look & image kan versterken!KYRA VISTER, HAIR & MAKE-UP ARTIST

MASTERCLASS
'THE POWER OF MAKE-UP'

Yess, ik meld mij aan!

Yess, ik meld mij aan!

- Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving (incl. updates)
 vol met video's, werkboeken en extra informatie. Let op: elke modules bevatten meerdere lessen. Vanaf 20 april 2020 kun jij gelijk in alle modules terecht. 

- Exclusieve deals voor deelnemers van dit programma op toekomstige events en getaways

- EXTRA onbeperkt toegang tot masterclasses van gastexperts  

€795,- excl BTW

Investering

info

Yess, ik meld mij aan!


Kun je jouw programma's aftrekken van inkomstenbelasting?
Je kunt mijn coaching en programma's opvoeren als kosten. Jij bent immers aan het investeren in je business. Natuurlijk is het afhankelijk van je situatie dus het kan geen kwaad om jouw boekhouder voor de zekerheid na te vragen.

Kan ik in termijnen betalen?
Nee, helaas niet omdat dit een online product is. Ben je niet tevreden? Dan kun jij binnen 14 dagen naar aanschaf je geld terugvragen mits jij ook daadwerkelijk de opdrachten hebt gedaan. Dit dien je aan te tonen door de ingevulde werkboeken op te sturen zodat ik kan zien dat je ook echt aan het werk bent gegaan.

Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag?
Dat is niet precies te zeggen. Het ligt eraan hoe actief jij bezig bent. Laten we zeggen dat het gemiddeld 20 minuten per module kost om de video's te bekijken. Afhankelijk van hoe ver jij in het proces bent, ga je sneller of iets langzamer door de opdrachten heen

Hoe lang duurt dit programma?
Dit vernieuwde versie van dit programma gaat open op 20 april 2020. Jij hebt gelijk toegang tot alle modules dus je kunt in je eigen tempo het programma volgen. Je kunt rustig door de modules heenwerken. Wat ik je wel aanraad is bij het begin te beginnen ;)

Ik ben geen ondernemer, kan ik dan meedoen?
Ja zeker! Dit programma is zowel geschikt voor ondernemers als professionals. Er zijn een aantal module specifiek voor ondernemers bedoeld maar jij als professional kunt hier ook bij en mogelijk hier iets uit leren

Hoe werkt het? Hoe krijg ik toegang?
Bij aanmelding krijg jij je toeganggegevens toegestuurd (check ook je SPAMfilter). Deze gegevens zijn specifiek voor jou. Daarnaast ontvang jij ook een mail met daarin de link die toegang geeft tot de besloten Facebookgroep waar de maandelijkse coachcalls plaatsvinden

Ik heb nog specifieke andere vragen!
I'm happy to answer your questions. Je kunt altijd een vrijblijvend mailtje met je vragen sturen naar lyanne@lyannevos.nl.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit?

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Sed aliquam ultrices mauris. Integer ante arcu, accumsan a, consectetuer eget, posuere ut, mauris. Praesent adipiscing. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc. Nunc nonummy metus. Aenean ut eros et nisl sagittis vestibulum.

you may have some questions

info

Yess, ik meld mij aan!