Geef jij een event of wil jij mensen inspireren en meer verdieping geven over het gebied van (personal) branding? Dan ben jij hier op het juiste adres. Ik hou van het podium en het liefst inspireer ik zoveel mogelijk mensen. Ik raak niet uitgepraat over (personal) branding. En het podium is mijn tweede thuis.

Mijn talks lopen uit een van mindset tot personal branding. Daarom ben jij altijd welkom om vrijblijvend te praten over een inspirerende talk die aansluit bij het thema van jouw event of dag. 

Lyanne als Spreker

"Lyanne is een geweldige spreker en workshop host. Ze weet precies waar ze het over heeft en komt gemakkelijk tot de kern. Met haar energie krijgt ze bovendien zonder moeite een zaal mee. Voor mijn (voormalig) werkgever was ik op zoek naar een goede workshop over personal branding voor mijn collega's en kwam al snel bij Lyanne uit.

In een speciale brand boost lunch sessie heeft ze binnen een uur alle deelnemers een personal brand statement laten uitwerken. Geen gemakkelijke klus, maar het lukte haar. Iedereen verliet de zaal met iets heel waardevols in handen. Een aanrader dus!"

BLOOMREACH GLOBAL, DIGNA BRAND

Waarom mij boeken
als spreker?

Agenda

2018
19 september, Business at the Beach, Castricum

 10 oktober De Jamfabriek, Den Bosch

2019
16 januari Personal Branding, Sosu Den Bosch

29 januari Inspirational Event Day, Waalwijk

1. Als brand specialist weet ik op een interactieve manier de wereld van mindset en branding in   simpele taal uit te leggen.

2. In mijn talks zit veel storytelling. Luisteren naar een goed verhaal blijft beter hangen dan informatie.

3.Het podium is mijn tweede thuis. Ik breng veel energie en positiviteit in mijn talks.

Verzenden


Thank you! Your contact form has been received successfully. We absolutely can not wait to get to know you better. We will be in touch as soon as possible.

Maak een vrijblijvende afspraak