• ben je in staat om jezelf op een krachtige manier te presenteren. Jij weet jezelf als leider te positioneren in jouw  vakgebied waardoor jij jouw ideale klanten en opdrachtgevers aantrekt.

• Je straalt zelfvertrouwen uit, je weet om te gaan met jouw belemmerende overtuigingen die jouw groei stagneren.

•heb jij een laserscherpe focus, meer energie en rust in jouw bedrijf. Hierdoor kun jij echt doen wat jij te doen hebt!


NA dit traject:

drie

Dit traject is geen doorsneetraject. Wij gaan samen intensief aan de slag. We gaan de verdieping in, we heffen blokkades op en we focussen op groei, geluk en succes. 

Tijdens dit traject worden we praktisch. Ik spiegel, prikkel en support jou in jouw proces. We kijken samen kritisch naar je positionering, klopt deze nog wel? Of mag jij jezelf nog groter positioneren? We hebben wekelijks contact.


Wat Kun je verwachten?

twee

Dit traject is bedoeld voor  ondernemers en professionals die al een start met hun bedrijf of in hun carriere hebben gemaakt en klaar zijn voor de volgende fase.

Alleen weet jij niet wat dat is. Je hebt  alles in huis om jezelf als  leider te positioneren. Je hebt je meters gemaakt en je klanten of werkgever is tevreden. Alleen door jouw interne criticus pak jij nog niet alle kansen. Daarnaast ben jij je focus verloren doordat je bent gegroeid.

Jij bent  bereid  om stappen uit je comfortzone te zetten en jij hebt ambitie om een grote impact te maken.

Dit traject is NIET bedoeld voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar het snelle succes,  geen, lef, geduld & drive hebben. 

Voor wie

een

Yess, Im ready

"LYANNE HEEFT MIJ GEHOLPEN OM MIJ ALS LEIDER TE POSITIONEREN. HET LEUKE, DE INVESTERING VAN HET TRAJECT HAD IK BINNEN NO-TIME ERUIT."

review

Aangezien dit een vrij intensief traject is en ik maar een paar plekken per kwartaal beschikbaar heb, werk ik alleen met mensen die echt voor het nieuwe leiderschap willen gaan. Ondernemers of professionals die stappen durven zetten. Dit traject duurt 3 of 6 maanden, afhankelijk van jouw situatie. Ben jij bereid om stappen te zetten en kun jij op dit moment investeren in jezelf?
Meld je aan voor een intakegesprek.

 PS. Ik heb weer plaats per feb 2021

Personal leadership TRAJECT

Informatie

Plan een vrijblijvende afspraak

De samenwerking met Lyanne heeft er voor gezorgd dat ik helder heb gekregen wat ik nodig had om mijzelf beter te kunnen presenteren en positioneren binnen mijn bedrijf. Door haar professionele en ook confronterende manier van werken heb ik hard gewerkt aan mijn eigen professionaliteit en rol binnen mijn eigen organisatie. Dit alles heeft er toe geleid dat ik beter in staat ben om het bedrijf in de komende jaren te leiden en te ontwikkelen.

Rob Seveke,
eigenaar & directeur Eventure


"Lyanne Heeft mij geholpen om
 meer impact te maken binnen
mijn eigen bedrijf"

"Lyanne  is new Leadership
van Head to toe"

"ik durf nu echt stappen
te zetten!"

In een split second weet zij haar vinger op een ‘zere’ en daardoor kansrijke plek te leggen. Voorbij de ‘pijn’ vind je je goud! Lyanne hielp mij mijn goud te zien en op deskundige wijze te vertalen naar een stevig fundament. Voor mijzelf als persoon én voor mijn business. Immers.. wij zijn onze business! Thanks Lyanne!Linda Baerveldt-Bos,
ondernemer


Het coachtraject dat ik bij Lyanne heb gevolgd heeft mij ontzettend veel inzichten gegeven. Hierdoor kan en wil ik nu stappen zetten die ik voor het traject bij Lyanne niet durfde te zetten. Lyanne is een coach die down to earth is en heel goed luistert en aanvoelt. Ook weet ze je uit je comfort zone te halen waardoor je ook weer tot nieuwe inzichten komt. Ik ben Lyanne enorm dankbaar.


Evelien Pennings,
professional


WAT ZEGGEN ANDEREN 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed nonummy nibh euismod tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

"IK VOEL ME FITTER EN GEZONDER DAN DAT IK ME OOIT GEVOELD HEB!"

testimonials