Klopt hoe jij jezelf positioneert met wie jij werkelijk bent?
Welke super power heb jij?Ontdek hoe jij dit kunt inzetten in je leven en business.

A

Leader brand

COMES FROM INSIDE

DOE DE GRATIS QUIZ

 Mijn personal story 
Ik had het perfecte plaatje voor elkaar. In 2012 was ik cum laude aan mijn masteropleiding aan de VU afgestudeerd, ik woonde in een prachtig appartement en ik had een topsporter als vriend. Ik begon mijn eerste baan bij het allergrootste kindermerk die Nederland kent. Ik had een goed salaris, alles leek perfect maar ik was doodongelukkig. 

Ik kon het perfecte plaatje niet volhouden. Waardering zocht ik, al van kinds af aan, van buitenaf. Ik vond het belangrijk dat ik erbij hoorde en dat mensen mij leuk vonden! Ik wilde niet anders zijn dan de rest. Ik was bang voor kritiek. Toch hield ik het maar 8 maanden vol. Ik nam uit het niets ontslag, tot verbazing van de omgeving. Alles in mij verlangde naar vrijheid. Ik greep mijn kans om mijn eigen koers te varen. Geen idee wat ik ging doen, maar dit niet meer. En wat bleek? Ondernemen was op mijn lijf geschreven. 

Inmiddels weet ik dat juist door jezelf te zijn en verbinding te maken vanuit je ware kern, jij mensen raakt. Het is de weg naar jouw succes en geluk. Je moet jezelf eerst door en door kennen, wil jij een impact maken op het leven van een ander. Ik zeg dit zo vaak maar in praktijk blijkt het vaak nog lastig. 

In deze tijd zijn wij steeds meer en meer op zoek naar nieuwe leiders. Leiders die dingen anders doen, met een eigen visie en persoonlijkheid. 

Facts
- Lyanne Vos (MsC) is cum laude afgestudeerd aan haar masteropleiding Communicatiewetenschap aan de VU met het onderwerp: het positioneren van sterke merken
- Als kind was ze altijd nieuwsgierig waarom mensen doen wat ze doen. Soms tot het irritante aan toe.
- Inmiddels diverse coachingsopleidingen afgerond. Ze heeft een gave om in een split second te zien wat je krachtig en uniek maakt.
- Ze blijft echt een nerd. Lezen van vakliteratuur is haar grote hobby!

Waarom is personal branding & nieuw leiderschap in deze tijd belangrijk?

We leven nu in een tijd die veel mogelijkheden maar ook veel uitdagingen kent. Steeds meer talentvolle ondernemers en professionals raken verwijderd van wie ze werkelijk zijn, wat ze te doen hebben en hoe ze daar invulling aan kunnen geven. Dit alles door de druk van buitenaf. 

Als talentvolle ondernemers en professionals worden uitgedaagd om een andere invulling te geven aan onze marketing en leiderschap. Dit door anders te kijken en te doen. Alles wordt persoonlijker. Jezelf krachtig positioneren komt van binnenuit. Ik zeg altijd:

"You can only make an impact, if you know who you truly are."

In mijn trajecten combineer ik personal branding met persoonlijk leiderschap. Volgens mijn visie kan het één niet zonder het andere bestaan. Je kunt een sterk personal brand hebben ontwikkelt maar als jij niet in staat bent om deze uit te dragen, ben jij nergens. Andersom ook! Je kunt geweldig zijn in je vak maar als je dat niet kunt overbrengen, kun jij niet jouw ideale klanten of opdrachtgevers aantrekken.

"LYANNE HEEFT MIJ GEHOLPEN OM MIJ ALS LEIDER TE POSITIONEREN. HET LEUKE, DE INVESTERING VAN HET TRAJECT HAD IK BINNEN NO-TIME ERUIT."

review