Ik ben Lyanne Vos

Hi,

studeren Dansen en genieten

Weekends

Boek schrijven

Een maand naar Bali

Bucketlist

Tony chocolonely

Cola Zero

Guilty pleasure

Ik had het perfecte plaatje voor elkaar. In 2012 was ik cum laude aan mijn masteropleiding aan de VU afgestudeerd, ik woonde in een prachtig appartement en ik had een topsporter als vriend. Ik begon mijn eerste baan bij het allergrootste kindermerk die Nederland kent. Ik had een goed salaris, alles leek perfect maar ik was doodongelukkig. 

Ik kon het perfecte plaatje niet volhouden. Waardering zocht ik, al van kinds af aan, van buitenaf. Ik vond het belangrijk dat ik erbij hoorde en dat mensen mij leuk vonden! Ik wilde niet anders zijn dan de rest. Ik was bang voor kritiek. Toch hield ik het maar 8 maanden vol. Ik nam uit het niets ontslag, tot verbazing van de omgeving. Alles in mij verlangde naar vrijheid. Ik greep mijn kans om mijn eigen koers te varen. Geen idee wat ik ging doen, maar dit niet meer. En wat bleek? Ondernemen was op mijn lijf geschreven. 

Inmiddels weet ik dat juist door jezelf te zijn en verbinding te maken vanuit je ware kern, jij mensen raakt. Het is de weg naar jouw succes en geluk. Je moet jezelf eerst door en door kennen, wil jij een impact maken op het leven van een ander. Ik zeg dit zo vaak maar in praktijk blijkt het vaak nog lastig.

In deze tijd zijn wij steeds meer en meer op zoek naar nieuwe leiders. Leiders die dingen anders doen, met een eigen visie en persoonlijkheid. 

Facts
- Lyanne is cum laude afgestudeerd aan haar masteropleiding aan de VU met het onderwerp: het positioneren van sterke merken
- Als kind was zij al aan het neuzen in de persoonlijk leiderschapsboeken van haar moeder. Altijd nieuwsgierig naar waarom mensen doen wat ze doen
- Inmiddels diverse coachingsopleidingen afgerond. Ze heeft een gave om in een split second te zien wat je krachtig en uniek maakt.
- Ze blijft echt een nerd. Lezen van vakliteratuur is haar grote hobby!

Mijn personal story