• ben je in staat om jezelf op een krachtige manier te presenteren. Jij weet jezelf als leider te positioneren in jouw  vakgebied waardoor jij jouw ideale klanten en opdrachtgevers aantrekt.

• Je straalt zelfvertrouwen uit, je weet om te gaan met jouw belemmerende overtuigingen die jouw groei stagneren.

•heb jij een laserscherpe focus, meer energie en rust in jouw bedrijf. Hierdoor kun jij echt doen wat jij te doen hebt!


NA dit traject:

drie

Dit traject is geen doorsneetraject. Wij gaan samen intensief aan de slag. We gaan de verdieping in, we heffen blokkades op en we focussen op groei, geluk en succes. 

Tijdens dit traject worden we praktisch. Ik spiegel, prikkel en support jou in jouw proces. We kijken samen kritisch naar je positionering, klopt deze nog wel? Of mag jij jezelf nog groter positioneren? We hebben wekelijks contact.


Wat Kun je verwachten?

twee

Dit traject is bedoeld voor  ondernemers die al een start met hun bedrijf hebben gemaakt en klaar zijn voor de volgende fase.

Alleen weet jij niet wat dat is. Je hebt als ondernemer alles in huis om jezelf als  leider te positioneren. Je hebt je meters gemaakt en je klanten zijn tevreden. Door jouw interne criticus pak jij nog niet alle kansen. Daarnaast ben jij je focus verloren doordat je bent gegroeid.

Als ondernemer ben jij  bereid  om stappen uit je comfortzone te zetten en heb jij een ambitie om een grote impact te maken.

Dit traject is NIET bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar het snelle succes,  geen, lef, geduld & drive hebben. 

Voor wie

een

Yess, Im ready

Aangezien dit een vrij intensief traject is en ik maar een paar plekken per kwartaal beschikbaar heb, werk ik alleen met ondernemers die echt voor het nieuwe leiderschap willen gaan. Ondernemers die stappen durven zetten. Dit traject duurt 3 of 6 maanden, afhankelijk van jouw situatie,  Ben jij bereid om stappen te zetten en kun jij op dit moment investeren in je bedrijf?
Meld je aan voor een intakegesprek. 

New leadership

Informatie

aanmelden