• ben je in staat om jezelf op een krachtige manier te presenteren. Jij weet jezelf als leider te positioneren in jouw  vakgebied waardoor jij jouw ideale klanten en opdrachtgevers aantrekt.

• Je straalt zelfvertrouwen uit, je weet om te gaan met jouw belemmerende overtuigingen die jouw groei stagneren.

•heb jij een laserscherpe focus, meer energie en rust in jouw bedrijf. Hierdoor kun jij echt doen wat jij te doen hebt!


NA dit traject:

drie

Dit traject is geen doorsneetraject. Wij gaan samen intensief aan de slag. We gaan de verdieping in, we heffen blokkades op en we focussen op groei, geluk en succes. 

Tijdens dit traject worden we praktisch. Ik spiegel, prikkel en support jou in jouw proces. We kijken samen kritisch naar je positionering, klopt deze nog wel? Of mag jij jezelf nog groter positioneren? We hebben wekelijks contact.


Wat Kun je verwachten?

twee

Dit traject is bedoeld voor  ondernemers die al een start met hun bedrijf hebben gemaakt en klaar zijn voor de volgende fase.

Alleen weet jij niet wat dat is. Je hebt als ondernemer alles in huis om jezelf als  leider te positioneren. Je hebt je meters gemaakt en je klanten zijn tevreden. Door jouw interne criticus pak jij nog niet alle kansen. Daarnaast ben jij je focus verloren doordat je bent gegroeid.

Als ondernemer ben jij  bereid  om stappen uit je comfortzone te zetten en heb jij een ambitie om een grote impact te maken.

Dit traject is NIET bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar het snelle succes,  geen, lef, geduld & drive hebben. 

Voor wie

een

Yess, Im ready

lees meer

Aniek is coach, motivational speaker en schrijfster. Ze leert vrouwen hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen en hoe zij hun leven opnieuw kunnen inrichten zodat zij meer meer balans, energie en geluk ervaren. 

Samen met Aniek ben ik bezig geweest om haar positionering een 'nieuwe boost' te geven. In de zomer van 2018 kwam Aniek naar mij toe. Ze is enorm succesvol maar ze voelde dat  ze nog niet alles uit haar bedrijf haalde. Haar positionering sloot niet meer aan bij wie ze was. We hebben haar positionering  geformuleerd aan de hand van een merkmanifest om vervolgens samen met  mijn team te vertalen naar een gloednieuwe beeldbank.

Aniek Jonckers - Brand
Puur Power

case studie

De samenwerking met Lyanne heeft er voor gezorgd dat ik helder heb gekregen wat ik nodig had om mijzelf beter te kunnen presenteren. Door haar professionele en ook confronterende manier van werken heb ik hard kunnen werken aan mijn eigen professionaliteit en rol binnen mijn eigen organisatie.

Dit alles heeft er toe geleid dat ik beter in staat ben om aan te geven hoe ik wil dat mijn bedrijf zich de komende jaren ontwikkeld.     

Rob Seveke,
eigenaar & directeur Eventure

"Lyanne heeft mij geholpen om Mijn leiderschapsrol in mijn organisatie te claimen."

review

In een splitsecond weet zij haar vinger op een 'zere' en daardoor een kansrijke plek te leggen. Voorbij de 'pijn' vind je je goud!     

Lyanne hielp mij mijn goud zien en op een deskundige wijze te vertalen naar een stevig fundament. Voor mijzelf als persoon als voor mijn business.

Immers... wij zijn onze business.

Thanks, Lyanne

Linda Baerveldt,
New Nurture

"Lyanne is Leadership van Head to toe!"

review

Aangezien dit een vrij intensief traject is en ik maar een paar plekken per kwartaal beschikbaar heb, werk ik alleen met ondernemers die echt voor het nieuwe leiderschap willen gaan. Ondernemers die stappen durven zetten. Dit traject duurt 3 of 6 maanden, afhankelijk van jouw situatie,  Ben jij bereid om stappen te zetten en kun jij op dit moment investeren in je bedrijf?
Meld je aan voor een intakegesprek. 

New leadership

Informatie

Plan een vrijblijvende afspraak

lees meer

Saskia is eventmanager voor ondernemers op het gebied van persoonlijk ontwikkeling. Ze ontzorgt en ondersteunt ondernemers om van hun events een onvergetelijke ervaring te maken. 

Saskia is een 'powerhouse' die enorm betrokken is bij haar klanten. Toen Saskia bij mij aanklopte was zij nog zoekende wat ze precies wilde doen. Ze wist dat ze iets met events wilde doen, maar hoe precies en wat dat wist zij niet. Samen zijn wij aan de slag gegaan om te ontdekken wat haar uniek maakt en dit te vertalen naar haar personal brand! 

Saskia Fun
Funtastic event Management

case studie