Hoe vaak houd jij jezelf tegen en weet jij niet goed hoe jij jezelf kunt presenteren. Je durft niet zichtbaar te zijn. Jij hebt geen idee hoe je kunt opvallen tussen massa!

Laat staan dat jij nu de juiste klanten aantrekt. Misschien heb je voldoende klanten maar het zijn het nog niet jouw droomklanten. Of je hebt helemaal geen klanten.

Je voelt dat jij veel meer in jezelf hebt, maar het komt er nog niet uit. Je weet niet goed waar jouw 'brilliance' ligt. Laat staan dat jij de vertaalslag kan maken naar een krachtig persoonlijk merk.

Voordat jij gaat sleutelen aan jouw businessmodel, ga ik je iets nieuws vertellen. Het succes van jouw bedrijf zit in jou en hoe jij jezelf presenteert. Ben jij de professional die jij daadwerkelijk beweert te zijn?

Denk jij nu, huh wat bedoel je? Dan wordt het tijd om naar Lyanne Live te gaan.

Tijdens deze middag ga ik je inspireren en motiveren om van jezelf een sterk persoonlijk merk te maken. De nieuwe marketing is persoonlijk. Ik laat zien hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren zodat jij de erkenning en succes krijgt die jij verdient.  

 
show them what you've got! 

Lyanne

Live

SHow them what
you've got!

Strandpaviljoen de Deining
Zeeweg 
Castricum aan Zee
inclusief een gelegenheid om te netwerken!

Donderdag 18 april
13:00 - 18:00 uur


Locatie & Datum

Lyanne Live is voor ambitieuze ondernemers die niet bang zijn om zichzelf te presenteren. Het podium durven pakken maar nog niet goed weten hoe. Daarnaast grote dromen hebben en bereid zijn deze achterna te gaan.

Ondernemers die voelen dat ze meer uit hun bedrijf kunnen halen en willen leren hoe ze hun kracht kunnen inzetten om van zichzelf een persoonlijk sterk merk te maken. 

Voor wie?

Layla vertelt over haar evaring tijdens Lyanne Live

Ja, ik ben erbij!

Ik ben Lyanne Vos en in de afgelopen jaren heb ik  tientallen ondernemers mogen helpen bij met het ontdekken wie ze zijn en vertalen naar  sterk persoonlijke merken.

Als spreker en coach op het gebied van personal branding weet ik hoe makkelijk het is om jezelf achter jouw bedrijf te verstoppen. Zonde want juist daar ligt jouw kracht! Mensen kopen bij mensen.

Tijdens deze middag ga ik je motiveren en inspireren om jezelf te laten zien en ik beloof je jij gaat  met tools, energie en inzichten naar huis!

Wie ben ik?

early bird €67,- inclusief BTW

Ja, ik ben erbij!

Wat anderen zeggen....

Layla vertelt over haar ervaring tijdens Lyanne Live...

Marjan vertelt over haar ervaring..