Naast het geven van workshops en talks, lever ik ook maatwerk voor bedrijven die hun missie, kernwaarden en merkboodschap willen verscherpen of verbeteren. Vinden jullie het lastig om het bedrijf goed te positioneren? Wat te doen met social media? Klopt onze boodschap met het DNA van het bedrijf? 

Samen kijken wij wat er nodig is om de persoonlijkheid van jullie merk tot leven te brengen. Denk bijvoorbeeld aan:
- advies en brainstormdagen
- Opzetten en ontwikkelen van merkmanifest

"Lyanne is een geweldige spreker en workshop host. Ze weet precies waar ze het over heeft en komt gemakkelijk tot de kern. Met haar energie krijgt ze bovendien zonder moeite een zaal mee. Voor mijn (voormalig) werkgever was ik op zoek naar een goede workshop over personal branding voor mijn collega's en kwam al snel bij Lyanne uit.

In een speciale brand boost lunch sessie heeft ze binnen een uur alle deelnemers een personal brand statement laten uitwerken. Geen gemakkelijke klus, maar het lukte haar. Iedereen verliet de zaal met iets heel waardevols in handen. Een aanrader dus!"

BLOOMREACH GLOBAL, DIGNA BRAND

Review

in company 

Opdrachtgevers

Hebben jullie een reorganisatie of een fusie gehad en moet bedrijfsidentiteit weer opnieuw worden vastgesteld? Zijn jullie op zoek naar de kernwaarden binnen het bedrijf en weten jullie niet zo goed hoe/wat?

Of is het bedrijf zo hard gegroeid dat het merkfundament weer op scherp gezet moet worden?

Samen met jou en jouw team gaan wij aan de slag. Wij maken een merkmanifest waarin onder andere de merkboodschap wordt vastgelegd. 

 

Brand consultancy

in company workshop 

Mensen doen zaken met mensen. Uit verschillende wetenschappelijke studies is gebleken dat merkboodschappen van bedrijven die gedeeld worden door medewerkers geloofwaardiger worden bevonden dan van bedrijven zelf.

Speciaal voor organisaties geef ik talks, workshops en trainingen op maat, afhankelijk van de situatie, deelnemers en de leerdoelen. Laat jouw porfessionals hun talenten en kwaliteiten optimaal benutten zodat zij een verschil kunnen maken in jouw organisatie.

Daarnaast is het ook mogelijk 1 op 1 coaching binnen jouw organisatie te krijgen. 

Verzenden


Thank you! Your contact form has been received successfully. We absolutely can not wait to get to know you better. We will be in touch as soon as possible.

Maak een vrijblijvende afspraak