Wanneer jij op zoek ben naar bevestiging

Een leider die op zoek is naar bevestiging, is GEEN leider. Het is een leider met angst en zelftwijfel. Met als het gevolg het niet claimen van zijn leiderschap. 

Misschien herken je dit?Je durft het niet anders te doen uit angst voor kritiek.

Toen ik in 2014 begon met personal branding in business, bestond dit concept nauwelijks. Personal branding werd gekoppeld aan loopbaancoaching. Personal branding in business daar zat niemand op te wachten! 

In die tijd kreeg ik veel kritiek. Het was zonde van mijn tijd. Er zou geen vraag naar zijn. En ja, het was hard werken. Maar ik was bereid om het anders te doen. 

Een kleine 5 jaar later, is personal branding niet meer weg te denken.

Maar we gaan nu een stap verder. Een krachtig personal brand is niet meer voldoende. Wij zijn op zoek naar leiders. Leiders die een andere invulling aan hun rol geven, lef hebben en weten wat zij komen brengen. Ze zijn in staat om zichzelf te leiden en daarmee hun impact te vergroten.

Het gaat om wat jij als leider toevoegd. De vernieuwing die je brengt door jezelf te zijn en bereid te zijn om anderen in het licht te zetten. Het draait niet meer om jou maar om de ander.

Daarom daag ik je uit om echt naar jezelf te kijken. Je kunt pas een impact maken wanneer jij weet wie je werkelijk bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *