Neem jij jouw verantwoordelijkheid? | lyannevos.nl

Neem jij jouw verantwoordelijkheid?

Wat vliegt het jaar om! We zitten halverwege 2019 en ik heb nog steeds het gevoel dat ik de kerstspullen heb opgeruimd.

Terwijl het jaar omvliegt, heb ik enorme groei en stappen gezet. Ik wil je meenemen in mijn avontuur. Eind 2018 besloot ik het rustiger aan te doen. Ik was moe! Afgelopen jaren heb ik hard gewerkt, verschillende talks gehouden, klanten gecoacht, events en programma’s gelanceerd. Super tof, maar ik merkte dat ik weinig energie had. Ik deed veel op wilskracht.

Ik besloot dat het anders moest. In januari ging ik met mijzelf de commitment aan om een half jaar rustig aan te doen. Dit zal jij wel gemerkt hebben want je hebt weinig nieuwe dingen voorbijzien komen. Ik coachte verschillende klanten maar mijn prioriteit stond op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

In de afgelopen half jaar heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen groei en in mijzelf. Verschillende coachings, trainingen en workshops heb ik gevolgd om mijzelf klaar te stomen voor het ‘grote werk’. Ik heb altijd klein gespeeld maar het is tijd voor iets groots. Ik voelde dit aan alles.

Er waren verschillende talenten in mij, die ruimte nodig hadden om te ontwikkelen en door mij gezien te worden. Ik ben gaan reizen, ik heb mij ondergedompeld in mooie gesprekken met verschillende mensen. Ik heb mijn eerste healingsessies ontvangen, waar ik best sceptisch over was. Ik, als wetenschapper, wil alles kunnen verklaren en ik ga je iets vertellen. Het is onmogelijk om alles te kunnen verklaren met onze reptiele brein. Ja, we gebruiken maar een klein percentage van onze brein!

Door voor mijzelf te kiezen, heb ik anderen laten toestaan om voor zichzelf te kiezen. Deze keuze durfde ik nooit te maken. Ten eerste omdat ik vond dat ik anderen moest helpen. Ten tweede omdat ik het vrij egoïstisch vond. Hoezo tijd nemen voor jezelf, je hebt een business te runnen!

Ik maakte kennis met vrouwelijke kracht, healingsessies en energetisch werk.

Eerste healingsessie met Sandra Bogers Photography Froukje Klop

Einde healingsessie tijdens het ‘All starts with a dream’ van Verie.nl. Photography Froukje Klop

Door deze keuze te nemen, heb ik mijzelf toegestaan om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben energieker dan ooit, ik onderneem vanuit mijn hart en ik ben scherper bij mijn klanten.

Eigenlijk was het een mooi cadeau wat op mijn pad kwam. Door deze geweldige wake-upcall heb ik andere kanten van mijzelf ontdekt. Ik heb ervaren dat anderen ‘pleasen’ en helpen pas kan wanneer jij goed voor jezelf zorgt.

Wat de meeste mensen letterlijk doen is zichzelf uitputten. Een statement maken dat het niet okay is om eerst voor jezelf te kiezen. Maar door voor jezelf te kiezen neem jij verantwoordelijkheid over jezelf, je groei en de mensen om je heen.

Je kunt pas iets geven als jij jouw eigen ‘shit’ hebt opgelost. En dit is waar ik de afgelopen half jaar aan gewerkt heb. Ik ben daadkrachtiger dan ooit. Ik vertrouw meer op mijn intuïtie en ik durf nog meer uit mijn comfortzone te gaan omdat ik weet dat ik het kan.

Aangezien veel ambitieuze mensen nog worstelen met verschillende gevoelens, zichzelf laten belemmeren door hun blokkades of beperkende overtuigingen, nog niet dingen gaan doen die zij te doen hebben omdat ze twijfelen. Of nog niet goed weten waar hun potentie, kracht en passie ligt, heb ik de Unleash sessies in het leven geroepen.

In deze losse sessies ga ik met jou de verdieping in. Door verschillende coachtools te gebruiken kom ik tot jouw ware kern om vervolgens concrete stappen met jou te zetten. Herken jij dat je voelt dat je meer in je hebt, maar jezelf nog niet de toestemming geeft om dit aan te gaan? Of wil jij in je eigen groei investeren?

Laten wij dan op een laagdrempelige manier met elkaar samen werken.

De investering van een Unleash sessie (1,5 uur) is €150,- excl BTW. Ik heb  beperkte ruimte om deze sessies te doen dus mocht je interesse hebben, laat het mij weten!